Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 26954989

BH TECH Vysoušeč obuvi Comfort PRO ozone+

BH TECH Vysoušeč obuvi Comfort PRO ozone+

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vysoušeč Comfort PRO ozone+ je vhodný pro vysoušení a dezinfekci všech druhů obuvi, rukavic i sportovního vybavení. Celý popis
1 399 Kč
1 399 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

14.6.2024 na výdejním místě
14.6.2024 - 17.6.2024 na vaší adrese

Popis

Vysoušeč Comfort PRO ozone+

  • je vhodný pro vysoušení a dezinfekci všech druhů obuvi (sportovní, turistické, pracovní obuvi, bruslí, snb bot apod.), rukavic a dalšího sportovního vybavení
  • vysoká účinnost zajištěná prouděním teplého vzduchu a optimalizovaným tvarem
  • ozon (aktivní kyslík) efektivně ničí bakterie a spóry plísní
  • dezinfikuje a zbavuje nepříjemného zápachu
  • ovládací panel s LED displejem a tlačítky- možnost nastavení času provozu a funkce ozonu
  • vzduch o teplotě max. 50 °C – zkracuje čas sušení na minimum a je šetrný k obuvi
  • tichý chod
  • snadná obsluha a ovládání
  • ochrana proti přehřátí
  • kompaktní skladovací velikost
  • přívodní kabel o délce 155 cm
  • výkon 100 W
  • napájení ~ 220–240V, 50Hz
  • rozměry 28×18×32×5 cm


Vysoušeče Comfort PRO používá i Horská služba ČR.

 

Co je to ozón

Molekuly ozonu se sestávají ze tří atomů kyslíku namísto dvou, které tvoří molekuly stabilního běžného kyslíku. Ozón je silné oxidační činidlo. Jeho dezinfekční vlastnosti jsou vynikající, protože má mimořádně velkou mikrobiocidní účinnost. Ozón v případě kontaktu s živou tkání v přiměřených koncentracích tuto tkáň ozdravuje, prokrvuje a také velmi důkladně dezinfikuje. Využívá se v medicíně například pro léčbu akné, atopických ekzémů a dalších kožních defektů. V průmyslu se používá především k bělení (například textilních látek), při dezinfekci, zejména vody, kde ozonizace nahrazuje běžnější a lacinější, ale zdravotně méně výhodné chlorování pitné vody, v potravinářském průmyslu k dezinfekci provozoven a k povrchové konzervaci potravinářských výrobků a v zemědělství k povrchovému ošetření zeleniny a ovoce (zejména zabránění růstu plísní a kvasinek).

  • Zdroj: Wikipedia