Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Materiál
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nástroj pro rychlé a bezproblémové oškrabání jakékoliv kořenové zeleniny.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Nástroj pro rychlé a bezproblémové oškrabání jakékoliv kořenové zeleniny.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Škrabka na rybí šupiny.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Plastová škrabka na zeleninu Ibili.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Drylownica na zeleninu a ovoce / Lekue VYBÍJTE EFEKTIVNÍ ZDRAVÉ STARTÉRY V MIKNUTÍ OKA! Stroj na odpeckování ovoce a zeleniny Lekue vám umožní rychle připravit elegantní a zdravé přílohy – plněné brambory, cukety, okurky, jablka a mnoho dalších Vybavena čepelí z nerezové oceli umožňuje snad
můžete mít 6.6. - 7.6.
Kuchenprofi vykrajovátka na hranolky, 26×9×12,5 cm Kráječ na hranolky
zefektivní a zrychlí přípravu hranolků a krájení veškeré zeleniny na tyčinky
doplněno kryty na sloupky 0,9 × 0,9 cm a 1,2 × 1,2 cm
jednoduchým stisknutím páčky rozdělíte ingredience na proužky
vybavena protiskluzovými
můžete mít 6.6. - 7.6.
Kuchenprofi ocelová řezačka na vejce, 14 cm
VÝBĚR JE OBROVSKÝ. PODÍVEJTE SE, PROČ BYSTE SI MĚLI KOUPIT KUCHENPROFI? Küchenprofi je německá značka s 90letou tradicí ve výrobě kuchyňských doplňků. Vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů – převážně nerezové oceli a porcelán
můžete mít 6.6. - 7.6.
Škrabka, 16,5×2 Kuchenprofi cm Škrabka
velmi ostrá čepel si poradí s jakýmkoli druhem ovoce nebo zeleniny
profilovaná rukojeť usnadňuje držení škrabky v ruce a zavěšení na háček
Rozměry
16,5 × 2 cm
Materiál
nerezová ocel
VÝBĚR JE OBROVSKÝ. PODÍVEJTE SE, P
můžete mít 6.6. - 7.6.
Škrabka Kuchenprofi 12×7,5 cm Škrabka
horizontální, pohyblivá čepel byla dodatečně vybavena dvěma zuby pro vyrážení vad na výrobcích, např. pletivo v bramborách
profilovaná rukojeť usnadňuje držení škrabky v ruce a zavěšení na háček
Rozměry
12 × 7,5 cm
Materiál
nerezová ocel
můžete mít 6.6. - 7.6.
Škrabka, Kuchenprofi 2v1 12×7,5 cm Škrabka
Má dvě čepele
první, klasický, si dokonale poradí s jakýmkoliv druhem zeleniny či ovoce
druhá čepel se používá pro krájení zeleniny technikou Julienne, která spočívá v dělení produktů na dlouhé, tenké a rovné tyčinky o průměru cca. 2 mm – tento
můžete mít 6.6. - 7.6.
Škrabka Kuchenprofi na chřest, 15,5 × 5,5 cm Škrabka na chřest
Chřest loupejte tenkými tahy nože nebo škrabky, k čemuž jsou nutné dobře nabroušené nástroje
škrabka má jednu čepel, na druhé straně je doplněna o lisovací rukojeť, která umožňuje přesný tlak na zeleninu
ergonomický tvar usna
můžete mít 6.6. - 7.6.
Kuchenprofi Parma škrabka na citrusy/zester, 17,5×2cm Škrabka/zester na citrusy
škrabka vám umožní efektivně a přesně získat rovnoměrné proužky citronové nebo pomerančové kůry na dorty a zákusky
má dvě čepele, jednu pro řezání tenké a jemné kůže a druhou pro větší prvky
rukojeť je zakonč
můžete mít 6.6. - 7.6.