Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Díky kuchařskému noži KAI ze série Kujaku bude vaření ještě příjemnější! Čepel z molybden-vanadiové oceli o tvrdosti 58HRC vám zajistí přesné řezání a délka čepele 210 mm vám umožní snadno řezat i velké produkty. Délka celého nože je 340 mm a hmotnost pouhých 167 g.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Náš kuchařský nůž Kai Momoyama je ztělesněním dokonalosti v kuchyni. Byl vytvořen tak, aby poskytoval nejvyšší kvalitu a bezkonkurenční přesnost a zároveň potěšil svým elegantním designem. Ocel San Mai s jádrem AUS6-M je zárukou odolnosti a pevnosti.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Pokud hledáte nůž, který splní všechny vaše kuchyňské požadavky, už nehledejte. Nože Kai ze série Shiraai jsou výbornou volbou pro každého kuchaře, který oceňuje kvalitu, funkčnost a eleganci.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Pokud chcete mít nůž, který vám usnadní práci v kuchyni, měl by vás zajímat kuchařský nůž Kai ze série Shironezu. Tento nůž je vyroben z vysoce kvalitní molybden-vanadiové oceli, která se vyznačuje vysokou tvrdostí, odolností proti opotřebení a korozi.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Nůž je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli Ferrinox 18/10 s vysokým obsahem uhlíku 1.4028/X30Cr13 An důležitou vlastností této oceli je skutečnost, že je odolná vůči všem typům škrábanců a oděrek a vyznačuje se zvýšenou odolností proti oděru a korozi.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Nůž je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli Ferrinox 18/10 s vysokým obsahem uhlíku 1.4028/X30Cr13.Důležitou vlastností této oceli je fakt, že je odolný vůči všem druhům škrábanců, škrábanců, vyznačuje se zvýšenou odolností proti oděru a korozi.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Nůž vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli Ferrinox 18/10 ocel s vysokým obsahem uhlíku 1.4028/X30Cr13 Důležitou vlastností této oceli je skutečnost, že je odolná proti všem typům škrábanců a oděrek a vyznačuje se zvýšenou odolností proti oděru a korozi.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Nože mají všechny přednosti, které požadují zákazníci v USA a EU. Jedná se o kombinaci damaškové čepele japonského typu ,,San Mai,, osazenou do rukojetí, kterou disponují např. nože nejvyšší třídy od německých výrobců ze Solingenu.
Skladem u partnera
Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Masahiro MV-H Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který bývá označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 10.6. - 12.6.